Prova att dreja - sommar

Vill du prova på att dreja och få med dig din egen keramik hem? Detta kan du göra i min keramikverkstad i Vejbystrand under sommrarna! Hör av dig om du är intresserad, mitt mobilnummer är 
076 309 67 97.
Pris?
Priset är 400 kr per timme (oavsett antal personer) + 100 kr per föremål. Då ingår det att föremålet glaseras och bränns. Ca två timmar brukar vara lagom för att få in tekniken och hinna skapa någonting på drejskivan. 
Plats?
I min verkstad på Hökvägen 12b i Vejbystrand. 
När?
Du är välkommen att boka en tid under mina ordinarie öppettider, onsdagar, lördagar och söndagar kl 13-18. Det finns även möjlighet att komma under någon annan tid beroende på om jag är i verkstan. 
Antal personer?
På grund av rådande situation med corona tar jag emot 1-2 personer, detta för att det inte ska bli för trångt i verkstaden. Jag har en drejskiva men det finns även plats för att bygga skulpturer och andra föremål i keramik.
Corona
Under prova på kurserna har jag verkstaden öppen för att få god ventilation genom lokalen för att på så sätt minska risken för smittspridning. Jag är självfallet frisk och symptomfri, jag förväntar mig detsamma av er som kommer på kurserna! Hör av er om ni känner några symptom så kan vi försöka boka om eller avboka kursen, avgiftsfritt. 

Välkomna!